eCoNoDat Care®: een volledige databank van zorgverstrekkers én zorginstellingen

eCoNoDat® bevat de volledige nomenclatuur. Een onmisbare databank voor uw zorginstelling! Besco heeft ook een bijkomende gegevensbank ontwikkeld die bijzonder handig is in uw dagelijkse werking: in de deelmodule eCoNoDat Care®: krijgt u een bijzonder volledig en accuraat overzicht van alle zorgverstrekkers in België. Van dokters en apothekers tot verstrekkers van implantaten, verplegers, kinesitherapeuten enzovoort.

Alle informatie over zorgverstrekkers binnen handbereik

Via een handige zoekfunctie in de databank vindt u snel een zorgverstrekker terug. U kunt zoeken op naam, (werk)adres, postcode, functie of RIZIV-nummer. Bij elke zorgverstrekker krijgt u bovendien alle gekende informatie te zien rond accreditering en conventionering. Niet alleen actuele, maar ook historische gegevens over de zorgverstrekker zijn beschikbaar. Uniek in deze databank? U vindt eenvoudig terug welke dokters welke nomenclatuurnummers mogen uitvoeren.

Zorgverstrekkers

Eenvoudig gegevens over zorginstellingen opzoeken

De databank eCoNoDat Care® bevat ook de gegevens van alle zorginstellingen. Van ziekenhuizen en apotheken tot laboratoria, revalidatiecentra en rust- en verzorgingstehuizen. U krijgt per zorginstelling hun erkenning, adres en KBO-nummer te zien.

Zorginstellingen

Alle info uit eCoNoDat Care® kunt u opvragen in een overzichtelijk rapport of handig Excel-document.

Brochure eCoNoDat Care

Meer weten over eCoNoDat Care®? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met demo.

Aardbruggenstraat 81 | 3570 Alken
Tel: +32 11 48 53 10

BTW: 477.090.243