eCoNoDat

eCoNoDat® is een onmisbare tool in uw zorginstelling. Deze databank is een onderdeel van Besco Portal en omvat de integrale nomenclatuur.

Altijd actuele informatie

In een aantal overzichtelijke schermen biedt eCoNoDat® u alle informatie per nomenclatuurnummer. Zo hebt u per nummer onder meer een beknopte omschrijving, de geldende tarieven en terugbetalingstarieven, én de kwalificaties voor verstrekkers en zorginstellingen. De relevante wetgeving is gekoppeld aan elk nomenclatuurnummer. U beschikt zo over alle wettelijke documenten.

Eenvoudig terugblikken

Voor zowel de nomenclatuur als de wettelijke documenten houdt Besco Portal een historisch overzicht bij. U kunt zo eenvoudig opzoeken wat de geldende wetgeving en de geldende tarieven waren in een bepaalde periode in het verleden.

Handige extra’s in eCoNoDat®

  • eCoNoDat® bevat een handige documentenbibliotheek. De documenten zijn onderverdeeld per thema. Via een manuele filter komt u tot een heel accuraat zoekresultaat of vraagt u een lijst van resultaten op.

  • eCoNoDat® bevat de limitatieve lijsten met uitgebreide informatie en een historisch overzicht van de prijzen.

  • Wilt u de vervangende nominatieve lijsten (De Lijst) raadplegen? Dan kunt u terecht in de module eCoMaDat®.

Snel informatie combineren in Besco Portal

De informatie uit de verschillende databanken in Besco Portal is aan elkaar gelinkt. U kunt dus eenvoudig en snel informatie opzoeken, zonder zelf verbanden hoeven te leggen. Een grote tijdbesparing!

Ontdek zeker ook eCoNoDat Care®, dat een overzicht biedt van alle zorgverstrekkers met een RIZIV-erkenning en een lijst van alle zorginstellingen.

Meer weten over eCoNoDat®? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met demo.

Brochure eCoNoDat

Aardbruggenstraat 81 | 3570 Alken
Tel: +32 11 48 53 10

BTW: 477.090.243