eCoMaDat®: De Lijst én nominatieve lijsten raadplegen

Toen artikels 35 en 35 bis geschrapt werden uit de nomenclatuur en De Lijst hun plaats innam, groeide de administratieve complexiteit in uw zorginstelling. Met de module eCoMaDat® biedt Besco Portal u een gebruiksvriendelijke tool voor uw administratie en facturering.

Consulteer snel en efficiënt De Lijst

eCoMaDat® bevat De Lijst integraal. U krijgt alle gekoppelde (pseudo)nomenclatuur te zien in één overzichtelijk scherm. Met een eenvoudige klik vraagt u om het even welke informatie op. Bovendien maakt eCoMaDat® meteen de link naar de oude nomenclatuur uit de afgesloten artikels 35 en 35bis.

Basis

Per verstrekkingsnummer krijgt u een overzicht met onder meer de vergoedingscategorie, de vergoedingsbasis (in euro en procent), de veiligheidsgrens en afleveringsmarges. Ook de vergoedingsvoorwaarden zijn beschikbaar in een handig document. De tabel met classificaties geeft u extra informatie over specifieke tariferingsregels, magneetbandinstructies en Qermid-registratie.

Raadpleeg eenvoudig de nominatieve lijsten

eCoMaDat® bevat ook de nominatieve lijsten. Die zijn gelinkt aan de afgesloten limitatieve lijsten. Dankzij de applicatielinks raadpleegt u eenvoudig de basisinformatie van die oude lijsten.

Nominatief

Zoek doeltreffend in de handige documentenbibliotheek

Nog een praktisch extraatje in eCoMaDat®? Deze databank bevat een overzichtelijke documentenbibliotheek. Via een zoekfilter vindt u eenvoudig een specifiek resultaat of vraagt u een lijst van resultaten op.

Documenten

Deelmodule eCoMaDat® Notifications voor alle implantaatinfo

Snel informatie terugvinden over genotificeerde implantaten? Dat doet u via de deelmodule eCoMaDat® Notifications. U vraagt gegevens op door te zoeken op naam, referentie, notificatiecode of classificatiecode. Klikt u een zoekresultaat aan, dan krijgt u de volledige basisinformatie van het implantaat te zien: naam, leverancier, fabrikant, classificatie, referentie en prijs. Ook een koppeling aan de verstrekkingen van De Lijst en de nominatieve lijsten is voorzien.

Brochure eCoMaDat

Meer weten over eCoMaDat® en eCoMaDat® Notifications? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met demo.

Aardbruggenstraat 81 | 3570 Alken
Tel: +32 11 48 53 10

BTW: 477.090.243