Opleidingen nomenclatuur 2020

 

In de lente 2020 gaan we opnieuw van start met opleidingen.

Een optimale facturatie is de basis voor een gezonde financiering van het ziekenhuis.

Door een steeds ingewikkelder wetgeving, vele grijze zones en talloze interpretatiemogelijkheden volstaat het niet langer om een nomenclatuurnummer in te geven in het facturatiepakket. Zelfs het uitgebreid gebruik van de Besco Portal® zal slechts tot zijn recht komen wanneer de gebruikers voldoende basiskennis hebben van de nomenclatuur en wetgeving.

De grote vraag naar opleidingen bevestigt de nood aan een gestructureerde, kwalitatieve en betaalbare opleiding voor ervaren of beginnende medewerkers, die dagelijks of sporadisch met deze materie in aanraking komen.
Het uitgebreid modulair opgebouwd opleidingsprogramma, aangepast aan de verschillende doelgroepen en de ervaring van de deelnemers, heeft zijn doeltreffendheid bewezen.

Interactieve sessies, vele praktijkgerichte oefeningen, opzoekingen op verschillende websites, uitgebreid gebruik van de Besco Portal® en docenten met jarenlange ervaring staan garant voor een nuttige link naar de dagelijkse werkzaamheden van de cursisten.

De Besco opleidingen worden steeds gegeven voor kleine groepen (10 à 12 personen). Per 2 is er een laptop beschikbaar waarop de deelnemers de theorie in praktijk omzetten via oefeningen, opzoekingen op het web en/of de Besco Portal.

Aanbod:
  • Basis Gezondheidszorg: 5 maart 2020

  • Tarificatie - Facturatie: 21 april 2020

  • Nomenclatuur - Basis: 26 maart 2020

  • Nomenclatuur - Gevorderden: 5 mei 2020

  • Geneesmiddelen: 20 februari 2020

  • Implantaten (De Lijst - Notificatie): 20 februari 2020

Klik hier om de brochure te downloaden.

In iedere opleiding wordt de nodige aandacht geschonken aan nieuwigheden van de voorbije maanden en de te verwachten wijzigingen.

Inschrijven: e-mail m-rose@besco.be

Besco bvba - Aardbruggenstraat 81 - 3570 Alken - +32 11 48 53 10 - Info@besco.be - Privacy