Praktijkgerichte opleidingen tarifering

In de zorgsector zijn tarifering en facturering complexer dan in de meeste andere sectoren. De wetgeving rond nomenclatuur verandert regelmatig. Het systeem van bijkomende honoraria wordt almaar ingewikkelder. De regels rond terugbetalingen wijzigen om de haverklap. En de regeling rond de derde betaler maakt het proces van tarifering en facturering niet meteen eenvoudiger.

Kwaliteitsvolle opleidingen over tarifering en facturering

Het Besco-team beschikt over een schat aan expertise rond nomenclatuur en tarifering. Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leren uw medewerkers hoe ze uw ziekenhuis, zorginstelling of dokterspraktijk financieel in topconditie houden. Ons opleidingspakket is modulair opgebouwd. U kiest welke opleidingen u volgt op basis van uw voorkennis en ervaring.

Onze opleidingen tarifering en facturering in 2020:

  • Basis Gezondheidszorg: 15 september 2020

  • Nomenclatuur - Basis: 22 september 2020

  • Tarificatie - Facturatie: 6 oktober 2020

  • Nomenclatuur - Gevorderden: 13 oktober 2020

  • Geneesmiddelen: later meer info

  • Implantaten (De Lijst - Notificatie): later meer info

Besco Portal: altijd up-to-date informatie

Dankzij onze opleidingen en ons nauwe contact met ziekenhuizen, mutualiteiten en verzekeraars kennen we de verzuchtingen van de zorgsector. Ons antwoord? We denken in oplossingen! Met Besco Portal helpen we u als zorgverstrekker vooruit: dit portaal verzamelt alle informatie die u nodig heeft over nomenclatuur, ‘De Lijst’, genotificeerde producten en geneesmiddelengegevens. Besco Portal is altijd up-to-date. U beschikt voor uw tarifering en facturering dus op elk moment over de meest recente gegevens.

Meer weten over Besco Portal of over onze opleidingen rond nomenclatuur en tarifering? Neem gerust contact op.

Besco bvba - Aardbruggenstraat 81 - 3570 Alken - +32 11 48 53 10 - Info@besco.be - Privacy