Besco krijgt voor 4de jaar op rij ISO-certificaat

Bij Besco streven we ernaar om dé referentie te zijn voor databases en software rond nomenclatuur, tarifering, geneesmiddelen, implantaten en centrale sterilisatie. Vaak is dit erg complexe materie en dus vraagt het de hoogste kwaliteitseisen. Om dit te garanderen, haalden we voor het 4de jaar op rij het ISO 9001:2015-certificaat binnen.

In nauwe samenwerking met onze klanten gaan we bij Besco uit van een persoonlijke en vernieuwende benadering die vertrekt vanuit de specifieke uitdagingen in de medische sector. Het streefdoel van Besco? Een realistische, toekomstgerichte oplossing met een meetbaar resultaat én op maat van elke klant.

Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Dat is meteen ook de reden waarom we het ISO 9001:2015-certificaat zo belangrijk vinden.

Wat is ISO?

ISO is een internationaal erkende norm die uitgegroeid is tot een belangrijke maatstaf voor transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit binnen elke organisatie. ISO eist van ondernemingen dat ze hun processen beschrijven, analyseren, meten en continu verbeteren.

Een ISO-certificaat is niet verplicht, maar een keuze. De correcte implementatie kan je laten vaststellen door een onafhankelijke instelling. Dat heet certificatie. Het is een bewijs dat je aan alle vereisten van de norm voldoet. En voor het 4de jaar op rij slaagden we met vlag en wimpel voor deze controle.

Waarom kiest Besco voor ISO 9001:2015?

Een ISO 9001:2015-certificaat brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee:

  1. Sterke reputatie en uitstraling: door dit certificaat behoren we tot een selecte groep bedrijven. We zeggen zo niet alleen dat we bij Besco kwaliteitsmanagement serieus nemen, maar tonen het ook effectief aan.
  1. Continue verbetering: bij Besco zijn we continu op zoek naar vernieuwing, verbetering & innovatie. De periodieke evaluaties van ISO helpen ons onze doelstellingen up-to-date te houden en geeft ons de kans om nieuwe risico’s en opportuniteiten snel te spotten.
  1. Input van ervaren experten: Besco werd opgericht in 2002 én kan dus terugvallen op een ruime ervaring en expertise. Toch zijn we steeds op zoek naar nieuwe inzichten. Onafhankelijke auditoren beoordelen onze organisatie, beleid, doelstellingen, processen, flexibiliteit en nog veel meer. Hierdoor krijgen we van ervaren experts advies dat we steeds nauw ter hart nemen.

Benieuwd hoe wij ziekenhuizen, zorginstellingen, mutualiteiten & verzekeraars helpen met complexe administratie, nomenclatuur, tarifering, geneesmiddelen en implantaten? Neem dan snel contact!

Aardbruggenstraat 81 | 3570 Alken
Tel: +32 11 48 53 10
info@besco.be

BTW: 477.090.243