ISO9001:2015 Certificaat voor Besco!

Na 15 jaren hard werken en waardering van de klanten krijgen, wil je als KMO niet enkel aan jezelf bewijzen dat je klaar bent voor de toekomst.
In deze vernieuwde en verstrengde generatie ISO9001:2015 worden niet alleen goede procedures vereist, maar ook dat je deze procedures dagdagelijks naar resultaten vertaalt.
Wij zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat wij als Besco tijdens de eerste audit met glans geslaagd zijn in onze opzet; hetgeen op 5 april 2017 resulteerde in het toekennen van het ISO9001:2015 certificaat!

Met dit certificaat wordt verklaard dat het kwaliteitsmanagementsysteem van onze firma aan de vereiste ISO-normen voldoet.
Deze erkenning van kwaliteits- en resultaatmanagement is van toepassing op de brede waaier van consultancy en softwaretoepassingen omtrent financiering, tarifering, geneesmiddelen en de CSA-activiteiten met SteMaTo™ als voornaamste uithangbord.

De directie van Besco bvba en Besco Projects bvba wil dan ook graag zowel de medewerkers als de klanten laten participeren in onze fierheid van dit resultaat.
We zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ons doel “de verwachtingen van de klant te overtreffen” waar te maken; iedere dag opnieuw!
De stroom van feedback die wij van onze klanten krijgen, betekent een grote meerwaarde voor onze bedrijven en is de maatstaf in ons streven naar kwaliteit en innovatie.

Certificaat Besco ISO9001

Aardbruggenstraat 81 | 3570 Alken
Tel: +32 11 48 53 10
info@besco.be

BTW: 477.090.243